Niclas Pettersson

Hej! Mitt namn är Niclas Pettersson och jag är Vice Ordförande i Unga Sportfiskares Förbund. Jag är uppvuxen i ett litet samhälle i Södermanland, Björkvik. Jag fick tidigt upp ögonen för naturen och mellan åren 2006-2009 studerade jag på Sportfiske Akademin i Forshaga tillsammans med bl.a ordföranden Pelle och ledamöterna Gustaf och Erik. Jag fiskar mest gädda och gös och då i huvudsak jerkbait och spinn. Favoritfisket är dock flugfiske med enhandsspö och torrfluga efter bl.a öring och harr. På senare tid har jag gjort lumpen på den beridna högvakten. Jag uppskattade det militära livet och jag är nu anställd som underbefäl på samma enhet.
PeaceOut!

Marcus Lundborg

Hej! Mitt namn är Marcus Lundborg och jag är ledamot i Unga Sportfiskares Förbund, jag bor i den förtjusande staden Säffle. Jag går andra året på
teknikprogrammet här i Säffle. Här har jag också varit med och startat fiskeföreningen Unga Sportfiskare Säffle. Jag har älskat att fiska ända sedan jag var liten då jag följde med min morfar så ofta jag kunde. Nu fiskar jag helst i hemmavattnen men att åka på fiskeresor med Säffleföreningen ligger också varmt om hjärtat. Jag tycker också mycket om att arrangera olika evenemang, tillexempel var jag med och arrangerade en lokal fiskeskola under sommaren.

Skitfiske! :)









Gustaf Bodén

Hej!

 

Mitt namn är Gustaf Bodén och jag är en av styrelseledamöterna i unga sportfiskares förbund. Jag är 20 år gammal och bor i Karlstad, men jag är ursprungligen från Hudiksvall. Anledningen till att jag hamnade i Värmland är att jag började studera på sportfiskeakademin i Forshaga, ett val som jag  aldrig lär ångra. Där växte mitt, redan onormalt stora, intresse för fiske och på den vägen är det. Allt fiske är för mig intressant, men för det mesta så spenderar jag min tid vid gäddvatten och under sommartid befinner jag mig gärna i midnattssol med harrvak i närheten.

 

Skepp Ohoy!

 


Pelle Andersson

Jag heter Pelle Andersson och är ordförande i Unga Sportfiskares Förbund. Jag är 20 vårar fyllda och bor i nuläget i Örebro. Mellan 2006 & 2009 så studerade jag på Sportfiskeakademin i Forshaga tillsammans med tre andra ifrån styrelsen, nämnligen Niclas, Erik samt Gustaf.
Inom fisket sysslar jag med det mesta, det är roligt att prova på nya metoder och fiska efter nya arter, dock så står metet väldigt nära mig.

 

Skitfiske!


Erik Hellquist

Hej!

 

Erik Hellquist är en sportfiskare från Mörrum som gått gymnasiet på Sportfiskeakademin och går nu deras KY utbildning. Jag fiskar allt jag kommer åt, men lax och havsöringfisket i Mörrumsån är det som ligger närmast hjärtat. Jag har guidat mycket i Norge och Mörrum och mitt mål är att resa jorden runt för att guida. Jag har även jobbat som flugfiske och flugbindningsinstruktör.

 

Tight Lines !

 

 

 


Hej, vad roligt att du har hittat hit!

På den här bloggen kommer  du kunna läsa om vad styrelsemedlemmarna i Unga sportfiskares förbund har för sig på fritiden och vad vi gör för förbundet och våra föreningar. Vi i styrelsen är en salig blandning av fisketokiga människor från lite olika delar av Sverige.

 

I de första inläggen här på bloggen kommer våra styrelsemedlemmar presentera sig själva, så att ni kan få en lite bättre bild av vad vi är för några.

 

Om ni känner er intresserade av vår verksamhet så vill vi gärna att ni kontaktar oss, vilket ni gör på vår hemsida som finns länkad på bloggen.

 

Nu kör vi!


RSS 2.0