Ungdomsfisketävling i Luleå!

Så var det äntligen dags! Solen sken och humöret var på topp hos killarna i Ungdomsfiskeföreningen Catch and Release, när vi gick ut på isen för att borra hål till ungdomstävlingen. 

Vi hade tillsammans med Sportfiskeklubben i Luleå anordnat en fisketävling för unga mellan 0-18 år.

Vi hade bestämt att vi skulle ha ett begränsat område med förborrade hål, så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Redan en timme innan tävlingen började så kom de första taggade deltagarna och väntade ivrigt på startskottet! När startskottet väl brann av så satt det 25 stycken barn och ungdomar på isen som alla ville vinna första priset från Vildmarksshopen!

 


Fisket var trögt, och tiden var knapp, så varje fisk på isen spelade roll! Efter ca en haltimme så kom de första abborrarna upp, och det skulle handla om gram om vem som skulle vinna!

Efter att resultatet var inräknat, stod det många hoppfulla barn och ungdomar som alla hoppades att de vunnit. Vinnare i Knattklassen blev Mio Ollinen och I juniorklassen blev det John Karlsson som tog hem första priset.

Alla som deltog fick även den populära fiskefilmen ”FISKA, FISKA, FISKA!”, en fiskehandbok och information om den nystartade ungdomsföreningen i Luleå.

Jag, Filip, Stefan och Max vill tacka Luleå Sportfiskeklubb, Vildmarksshopen och Lionsför ett fantastiskt samarbete!

Skitfiske!

  

// Kalle Wickberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0